Kört äggstra försiktigt

Kommentera

Blev inte så mycket jobbat hemma igår. Mamma hade tänkt åka länet runt för att handla och jag insåg att jag borde skjutsa runt henne. Jag är gruvligt förkyld, men köra bil kan jag.


Sagt och gjort, in med mamma i bilen och sen drog vi iväg på en tripp som tog 3,5 timme! Gissa vem som var fullständigt slut och ett smärre vrak vid hemkomsten. Den här förkylningen går nog djupare än vad jag tidigare trott.

Efter första stoppet såg bilen ut så här:


Lovar att jag kört lugnt och fint, ville inte ha äggröra i hela bilen!


Efter ägginköpet fick vi för oss att åka till en handelsträdgård och köpa blomster till pappas grav. Vi körde åt helskotta fel, både två mindes galet när det gällde vägen. Omvägen tog bara en halvtimme extra...

Efter blominköp tog vi sikte på de "vanliga" mataffärerna innan vi slutligen åkte hem igen.

Jag var galet slut när vi väl kom hem, det var inte snack om att sätta sig och jobba! Fick i mig lite lunch innan jag la mig och vilade en lång stund.

Timmarna rusade iväg och plötsligt var det middagsdags, jag kastade in torsk med nån sås på i ugnen. Det blev en hit som alla åt!

Efter middagen gick jag i princip bara och la mig. Läste och snöt mig tills jag somnade.

Idag vaknade jag återigen med känslan av att halva huvudet är igensatt av snor. Ska förkylningen aldrig ge sig?!

Ska släpa mig in i duschen om en stund för att sedan skjutsa mamma till sjukhuset i stora staden på ett återbesök efter operationen. Den där tanken jag haft tidigare om en mor-och-dotter-dag med fika på stan och lite shopping får jag nog glömma. 

Kommer inte att orka...