Jaha, och nu då?

Kommentera

Det känns väldigt tomt just nu. Allt det jobbrelaterade som har upptagit min hjärnkapacitet de senaste veckorna är borta. Visst, det är lite småpill kvar, men alla STORA saker är färdiga och har skapat ett tomrum. Så nu sitter jag här och bara stirrar, funderar på OM jag har missat något? Njae, tror inte det faktiskt.

Det är med andra ord nu livet ska återgå till det normala, och det är nu jag kommer på att maken fyller år imorgon! Aj då! Dessutom är det imorgon dags för det traditionella påskeventet med vännerna, det som jag varje år ser fram emot.

Tidigare år har en av vännerna varit den som fixat och donat men i år är jag en av "fixarna". Jag fick ansvaret för att köpa allt godis som ska spridas ut i naturen som grund för "påskäggletandet". Köpte 8 kilo godis (med papper på) härom dagen, killen i affären undrade om jag hade blivit galen -

för du köper ju aldrig godis!

Kul att chocka lite, och intressant att de har sån koll på vad man handlar. Nästa steg är att ge sig ut i ottan imorgon bitti och sprida ut allt i naturen... I snö och minusgrader! Ser jag inte fram emot.

Men först ska denna dag genomlevas. Ska försöka få barnen att klä på sig och äta frukost så att vi kan dra iväg till någon större byhåla och köpa tårta, blommor och förhoppningsvis några presenter inför makens födelsedag. Dessutom ska vi gå på bio allihop i eftermiddag, ett löfte till barnen. Det blir med andra ord ingen ligga-på-sofflocket-dag.

Har inte riktigt varit på banan när det gäller ätandet senaste veckan, och det märker jag genom att jag har struntat i att fylla i min dokumentation över näringsintag. Finns det inte nedtecknat så har det inte hänt! Strutsmetoden med andra ord. Det är inte så att jag har vräkt i mig en massa skit, men jag har hoppat över måltider och ätit väldigt oregelbundet. På tisdag kravlar jag mig upp på vägen igen!