Slappt och slött, eller kanske helt normalt?

2 kommentarer
 
 
Tempot på jobbet är just nu....lågt! Till och med väldigt lågt. Jag är så van att tuffa på i betydligt högre tempo men gör mitt bästa för att nu anpassa mig. Uppfattar det som att jag kan sitta och såsa, privatsurfa och peta mig i naveln - och ändå hinna med det jag ska! Snacka om ovan känsla.
 
En av fördelarna med att inte gå för högtryck är att det finns plats i hjärnan att fylla ut med nya saker, för låta bli att tänka kan jag inte. Så jag utvecklar och förfinar saker, ligger lite före alla andra kan man säga. Idag har jag t.ex. lyckats få till alla sommarens facebookinlägg på en speciell sida som jag hanterar. Älskar att det går att schemalägga saker på fb!
 
Självklart har jag ägnat mig åt privatsaker också! Loggade in på min viktsida och plockade fram statistiken för det senaste året:
Hur kritiskt jag än är så kan jag inte vara missnöjd med utvecklingen. Det går tydligt nedåt från februari då jag började använda ketokalkylatorn! Ibland behöver jag en aha-upplevelse rent visuellt.
 
1 Jessica Högberg:

skriven

Så skönt att inte behöva stressa på jobbet, Grattis till kurvan!
Hur tidsinställer man på fb?

Svar: Ja, jag borde tycka att det är skönt med lägre tempo, men jag har inte vant mig riktigt ännu utan är mest förundrad. Tack för grattiset!
Om man hanterar en sida (alltså inte en fb-profil) så finns det till höger bredvid knappen/ordet "publicera" en liten pil, klickar man där kan man välja "schemalägg". Sen väljer man bara datum och tid för publiceringen av inlägget.
Hundrafemtiotre

2 Jessica Högberg:

skriven

Tack snälla !