Obehaglig känsla

Kommentera
 
Jag vet inte riktigt vad som hände igår. Efter att vi ätit middag blev jag som drogad, kroppen blev tung och tröttheten nästan knockade mig. Det var inte snack om att kasta in tvätt i maskinen, leta fram regnkläder eller tömma/fylla diskmaskinen. Jag var som knockad och låg bara i sängen. Funderade på vad som hänt?!
 
Det enda jag kan komma på var att jag ovetandes måste ha fått i mig socker. Gjorde köttfärssås (och spaghetti till resten av familjen) och kan inte komma på att jag hade i något ovanligt. Möjligtvis kan det ha varit något i tomatsåsen för jag tog inte den vanliga. Hm, mystiskt!
 
Tack och lov är den där läskiga känslan borta idag. Borta är också tomatsåsförpackningen då någon har tömt soporna, så jag kan inte kolla innehållsförteckningen. Om det nu var socker måste jag säga att det är en läskig och lömsk drog - fy sjutton! Att bli som en zombie utan att fatta varför, känna sig tung och trög med ögon som knappt går att hålla halvöppna är väldigt obehagligt.
 
Tur att jag denna dag vaknade pigg och alert (nåja), nu ska jag leta fram regnkläder och fixa frukost. Väderprognoserna påstår att det ska regna ända fram tills på fredag, och jag ska vistas en del ute på jobbet de kommande dagarna så regnkläder lär behövas. Frågan är bara var de är?