Rapport som rapport

Kommentera
Rapport från en skurhink - så hette väl boken va? Här är det mer rapport från kaoset.

Natten till igår, kl. 02:45, väckte 9-åringen mig och hade magknip. Det var inte "bara magknip", det blev ordentlig kräkfest. Fram till kl. 6:30 levererades 5 rejäla uppkastningar. Jorå, det kom ur andra änden också. 

Mamma tog hand om sjuklingen medan jag och maken hastade iväg till våra respektive jobb på morgonen. För makens del var det en tuff dag, med facklig förhandling pga varsel. Själv hade jag en diger hög på skrivbordet att ta mig igenom. Fick inte mycket arbetsro, 9-åringen ringde typ en gång i halvtimmen och stortjöt. Lika bra att åka hem!

Väl hemma visade det sig att magsjukan fått sällskap av feber, sisådär en 39,8 grader! Det var bara att glömma allt vad "jobba hemma" heter och agera mamma 100%. 

Höll kontakt med maken under dagen och trots att det var jobbigt tog han sig igenom allt och var ändå rätt nöjd i slutänden. Arbetsbefriad (start på måndag) med full lön i fem månader. Han fick tydligen iväg några krokar om jobb i sitt nätverk också. Måtte detta lösa sig - fort! Har några reflektioner kring detta med "kris" makar emellan som jag ska försöka få ner på privata bloggen så småningom.

Trött som få gick jag och la mig på två plankor på vardagsrumsgolvet igår kväll. 9-åringen hade fortfarande vansinnigt hög feber så jag tyckte det var bäst att vi sov i vardagsrummet. Så mycket sömn blev det inte, febern nådde över 40 grader och bestämde sig inte för att sjunka förrän klockan var soluppgång. Då var jag så trött att jag mådde illa. Och vad gör puckot då tro, efter ytterligare en sömnlös natt? Ställer sig på vågen - som självklart visar all-time-high! Vad hade jag förväntat mig?! 

Lyckades få till någon timme med sömn på morgonkvisten när 9-åringen också somnade - utan sällskap av värsta febermaran. Resten av dagen har jag gjort mitt bästa för att få jobb gjort, och lyckats riktigt bra!

Nu ser jag verkligen fram emot en god natts sömn, och vem vet, kanske lite fågelskådning?